Blocul lui Iurie Leancă îl susține pe Dorin Chirtoacă în turul II al alegerilor locale

nantoi

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” a îndemnat alegătorii să voteze, duminică, pentru Dorin Chirtoacă la funcția de primar al Chișinăului, iar în suburbii să susțină candidații PPEM: Eleonora Șaran la Durlești, Victor Mardare la Grătiești, Serafim Isac la Ghidighici și Tatiana Postolachi la Tohatin. „Aceste voturi vor fi date pentru dezvoltarea Chișinăului ca municipiu și pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova”, a precizat, în cadrul unui briefing de presă, consilierul municipal din partea PPEM, Oazu Nantoi.

Potrivit lui Nantoi, angajamentele blocului pentru Chișinău rămân neschimbate și foarte ferme: combaterea corupției, în special prin reorganizarea Primăriei și a modului în care aceasta activează, servicii și infrastructură mai bune pentru locuitori și sporirea investițiilor și a activității economice în municipiu.

„Echipa PPEM din Consiliul Municipal va promova cu toată insistența aceste angajamente. Și interesul cetățeanului va prima! Însă aceste angajamente pot fi realizate doar dacă sunt susținute de o majoritate pro-europeană în Consiliul Municipal Chișinău și de Primarul General”, a afirmat Oazu Nantoi.

Blocul condus de Iurie Leancă a obținut șase mandate în Consiliul Municipal Chișinău, în alegerile locale din 14 iunie, iar Oazu Nantoi a acumulat 10,18% din sufragii, fiind al treilea în topul candidaților votați pentru funcția de primar al capitalei.

You may also like

Comments are closed.

By