AU ÎNEBUNIT STEJARII // Vlad Filat vrea să revină în funcția de prim-ministru, de unde a fost demis pentru corupție

Vlad-FILAT-9

Surse din anturajul ex-premierului demis pentru corupție au dezvăluit pentru Moldova24 intenția șefului PLDM de a reveni în fotoliul din care a fost alungat cu votul majorității parlamentare în 2013.

Potrivit informatorilor noștri, îndată după alegeri, Filat intenționează să forțeze reinstalarea lui în funcție. Intențiile liderului PLDM-ului sunt foarte serioase, ne asigură sursa, care susține că, de fapt, și demisia lui Gaburici nu a fost decât o șmecherie, doar că una care nu a mers până la capăt, așa cum și-a planificat din start Filat.

Potrivit planului, Gaburici urma să-și depună demisia după alegerile de duminică, la mijlocul săptămânii viitoare – miercuri. Acesta însă s-ar fi enervat tare după ce a fost șantajat de Filat și înțelegând schema mazilirii și scopurile reale ale acesteia, a decis să-i dea o lovitură lui Filat, înainte de alegeri, pedepsindu-l pentru jocul murdar și modul în care s-a comportat cu el.

Aceleași surse au mai declarat pentru Moldova24 că Filat a rămas tablou atunci când a aflat, cu 15 minute înainte de conferința de presă a lui Gaburici, despre intenția lui de a-și anunța demisia. Acest lucru nu schimbă însă intențiile liderului PLDM, lucru pe care îl vom vedea după alegerile din 14 iunie.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By