Wizz Air SUSPENDĂ zborurile într-un oraș românesc

wizzair

Operatorul low-cost Wizz Air a anunțat, vineri, că și-a suspendat operațiunile de la Aeroportul Craiova din cauza lucrărilor de reabilitare a pistei, care au loc pe parcursul verii, informează compania.

„Suspendarea temporară a operațiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanții aeroportului să finalizeze renovarea și refacerea suprafeței pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat. Suntem bucuroși să susținem proiectul de îmbunătățire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulți ani de acum înainte. Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operațiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho.

Aeronava Wizz Air și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă.

Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară a serviciilor din Craiova sunt contactați și li se oferă rambursarea completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită.

Compania aeriană operează o flotă de 55 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, pe 360 de rute care asigură legătura între 110 destinații din 37 de țări.

În România, Wizz mai operează pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Târgu Mureș, Arad, Sibiu și Iași, notează Mediafax.

You may also like

Comments are closed.

By