Voronin sare în sus de bucurie! Comuniştii reformatori, MĂTURAŢI din cursa electorală

a

Partidul Comunist Reformator a fost exclus din cursa electorală pentru alegerile locale din 14 iunie a acestui an, potrivit hotărârii Comisiei Electorale Centrale aprobată în şedinţa de astăzi după ce Ministerul Justiţiei a revizuit lista partidelor care urmează să participe la scrutinul electoral.

Ştefan Urâtu, membru CEC a cerut ignorarea deciziei Ministerului Justiţiei în condiţiile în care acest lucru este o încălcare a drepturilor omului. „Nu se schimbă muzica în timpul dansului”.

Propunerea lui Urâtu a fost respinsă, deoarece nu a întrunit numărul de voturi necesar. Astfel, PCR a fost exclus din cursa pentru alegerile locale din 14 iunie a acestui an.

În preajma alegerilor parlamentare din noiembrie anul trecut PCRM s-a pronunţat pentru excluderea PCR din alegeri. „Este o clonă a PCRM şi a fost înregistrat cu scopul de a manipula opinia publică. Eu nu ştiu ce imaginaţie trebuie să ai ca spicul să fie desenat în formă de seceră. Scopul lor este ca oamenii să confunde aceste simboluri”, declara PCRM.

You may also like

Comments are closed.

By