Usatîi: Nu vom transforma nicio primărie în Partidul Nostru

usatii

Renato Usatîi a dat asigurări astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în primăriile pe care le va câștiga partidul său politica instituției nu va fi dictată de politica partidului, așa “cum a făcut Partidul Liberal” și, totodată, a promis că funcționarii care vor fi implicați în acte de corupție vor fi pedepsiți.

„Municipalitatea actuală condusă de Dorin Chirtoacă este un fel de ”SRL Colonița”. Este absolut clar că o astfel de conducere a primăriei nu este capabilă să opună rezistenţă intereselor înguste ascunse din cauza cărora au de suferit locuitorii oraşului Chişinău. Vă asigur că echipa lui Ilian Caşu va facedreptate, iar în capul mesei va sta legea, care va fi respectată de toţi, fără excepţii. După victoria partidului nostru la alegeri funcţionarii implicaţi în scheme de corupţie vor ieşi din primărie încătuşaţi.Vom păstra specialiștii de valoare. Nicio primărie din Moldova nu o vom transforma în Partidul Nostru”, a declarat Usatîi.

Politicianul a menționat că deși candidează pentru funcția de primar al orașului Bălți va continua să urmărească ce se întâmplă în Chișinău și se va implica în soluționarea problemelor, care există în capitală, dar și în alte localități din țară.

„Dacă va fi nevoie, voi veni în Chișinău o dată la două zile. Între timp, treburile din Bălți vor merge pe roate! Peste un an veți merge la Bălți în excursii. Toate evenimentele economice cheie, dar și culturale vor avea loc în Bălți. Voi demonstra cum se poate de muncit atunci când există dorință”, a spus liderul Partidului Nostru.

Potrivit lui Usatîi, echipa Partidului Nostru pregăteşte paşapoarte pentru oraşele şi satele ţării.

“Urmărim toate şedinţele consiliilor municipale din Bălţi şi Comrat, dar şi ale altor oraşe, nu ne concentrăm doar asupra unui singur oraş. Într-un municipiu se cheltuiesc lunar în jur de 80-100 de mii de lei pentru întreţinerea unui troleibuz vechi de 15 ani. Avem şi alte situaţii surprinzătoare, în care trebuie să implice Procuratura Generală şi CNA!”, a spus Usatîi.

You may also like

Comments are closed.

By