Usatîi: “M-am săturat de speculaţiile referitoare la afacerile mele din Rusia!”

usatii

Liderul Partidului Nostru infirmă categoric informaţiile apărute în presă cu privire la provenienţa veniturilor sale şi declară că deţine o sursă de venit absolut legală în Rusia – compania VPT-NN în Nijnii Novgorod, al cărei preşedinte este.

În ajunul alegerilor locale în mass-media au reapărut articolele denigratoare făcute la comandă la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi.

“Infirm repetat toate aceste speculaţii referitoare la sursele mele de venit şi declar cu toată responsabilitatea că îmi câştig cinstit şi absolut legal toţi banii. În anul 2005 am devenit preşedintele companiei VPT-NN în Nijnii Novgorod. Compania are filiale în Ufa, Kazani şi Kaliningrad şi este principalul furnizor oficial de instrumente din aliaj dur pentru Căile Ferate Ruse. Această colaborare a fost posibilă datorită utilizării nanotehnologiilor în procesul de producţie, fapt ce i-a permis sferei feroviare să economisească zilnic peste 200 de milioane de ruble. Cu ajutorul utilajelor şi instrumentelor companiei VPT-NN funcţionează cele mai mari uzine din Tomsk, Celeabinsk, Sankt-Petersburg, Ceboksar şi multe alte oraşe din Federaţia Rusă. Companiei mele i-a fost conferit în repetate rânduri titlul de “Cel mai bun contribuabil”, pentru achitarea unor impozite de peste 60 de milioane de ruble, şi mai este cunoscută şi prin desfăşurarea mai multor proiecte de caritate.

Mass-media, care încearcă să denigreze imaginea mea prin informaţii negative şi speculaţii referitoare la sursele mele de venit, dezinformează în mod deschis opinia publică la comanda oponenţilor mei politici”, a declarat Renato Usatîi, notează ru1.md.

You may also like

Comments are closed.

By