Usatîi: La următoarele alegeri vom obţine majoritatea în Parlament!

usatii interpol

În direct la emisiunea INTERPOL, liderul Partidului Nostru a declarat că pe 14 iunie formaţiunea sa va acumula cel puţin 30% din voturile alegătorilor

Renato Usatîi este convins că partidul său va obţine rezultate bune la alegerile locale din 14 iunie

“Vom câştiga minimum 30-40% din primării şi consilii raionale, iar la următoarele alegeri vom obţine majoritatea în Parlament! “, – a declarat Usatîi la TV7.

“Până în prezent m-aţi văzut singur, iar după alegeri cu mine vor fi cel puţin opt primari, indiferent că aceştia vor fi din Cahul, Glodeni sau Edineţ. Deja am gata planul întâlnirilor pe care le voi petrece imediat după 14 iunie. Nu intenţionez să aştept jumătate de an şi să pierd timpul studiind situaţia. Raioanele noastre vor fi cunoscute la nivel internaţional, ceea ce nimeni niciodată nu a făcut. Deja sunt anumite înţelegeri de colaborare în acest sens cu parteneri internaţionali” , a spus Usatîi.

Preşedintele Partidului Nostru a negat categoric a negat categoric informațiile potrivit cărora ar avea vreo înţelegere cu Partidul Socialiştilor sau alt partid la nivel local.

“Usatîi nu poate fi controlat de nimeni, nu poate fi îndrumat într-o direcţie sau alta. Renato Usatîi poate fi iubit sau urât de cineva, dar niciodată nimeni nu va decide pentru mine”, a precizat Usatîi, citează ru1.md.

You may also like

Comments are closed.

By