Urechean GARANTEAZĂ … DIN NOU și îi arată din deget lui Sandu Grecu

urechean7

Serafim Urechean, candidatul PLDM la funcția de primar general al mun. Chișinău s-a lansat, împreună cu echipa de consilieri, în cursa electorală pentru alegerile locale din 14 iunie. Urechean a amintit de realizările sale din perioada când a fost primar de Chișinău – străzi, gazoducte, școli, linii de troleibuze. La un moment dat și-a dat seama că își asumă toți laurii și a menționat că el a fost doar managerul.

”Am construit linii de troleibuze, gazoducte, am plecat eu, nu s-a construit niciun metru … Eu am construit singur școala din Sângera, Poșta Veche, Ciocana. Puțin m-am emoționat spunând că eu. Eu am fost managerul acestei acțiuni, S-a construit totul cu mânuțele dvs”, a spus Urechean.

Totodată, candidatul PLDM a menționat că orașul are nevoie de un gospodar care să stârpească cumătrismul și nănășismul în primăria Chișinău. Urechean a dat asigurări că va soluționa problema parcărilor din capitală, va reabilita parcurile, va stopa nelegiuirile, abaterile și degradarea capitalei, imediat după alegeri.

”Nu putem s-o întindem cu săptămânile. Pe 15 iunie semnăm tot aici dispoziția de disponibilizare a administrației mun. Chișinău. Ori situația este scăpată de sub control, ori cumătrismul și nănășismul, corupția este depășită și nu mai controlează nimeni în mun. Chișinău. Am fost în Parcul Valea Trandafirilor. Nu se mai poate tolera această situație. … La Valea Morilor au crescut blocuri cu 15 etaje …. Îi depășită orice limită. Alexandru Grecu îmi spune că ajunge. Câți nacealniși am în orașul ista? La ce l-am adus eu pe Grecu de la Botanica dintr-un subsol în centrul capitalei cu teatru Satiricus. Cred că am fost ultimii care am deschisun teatru. Da îmi arată din deget. Ce să-i faci. Așa-i candidatul. Las că oi veni eu la Primărie”, i-a arătat din deget lui Sandu Grecu, directorul teatrului ”Satiricus”.

Președintele PLDM, Vlad Filat și-a exprimat speranța că chișinăuienii vor vota pentru Urechean, pentru cel care a fost și va deveni primar al capitalei.

”Doar Serafim Urechean poate să gospodărească bine mun. Chișinău, având în vedere experiența care o are, oamenii care fac din echipa dânsului și având în vedere că a făcut față tuturor bătăliilor. Nu pot să-i incriminez nici colaborare cu comuniștii, nici cedări când a trebuit să-și asume responsabilitatea să lupte cu riscul personal. Mun. Chișinău are nevoie de decizie și acțiune. Vom munci împreună pentru victorie”, a adăugat liderul PLDM, Vlad Filat.

You may also like

Comments are closed.

By