Un bărbat din Bălți a fost salvat de la înec după ce a sărit de pe un pod // VIDEO

salvatori inec

foto simbol

Un bărbat de 34 ani a fost salvat de la înec, de către angajații stației de salvare a lacului Comsomolist din orașul Bălți. Bărbatul a venit la scăldat, avînd intenția să sară în apă de pe un pod.

Salvatorii l-au avertizat de mai multe ori să se întoarcă pentru a nu-și pune în pericol viața. Bărbatul a ignorat avertizările și a sărit. Din nefericire, acesta s-a lovit la cap de o piatră și a început să se scufunde. Salvatorii au intervenit de urgență și l-au scos la mal. Imediat în teren a fost alertată o echipă SMURD.

Echipajul ambulanței SMURD a acordat primul ajutor bărbatului după care a fost transportat la spital. La moment, acesta este în afara oricărui pericol.

Odată dat startul sezonului estival, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează cetățenii să fie atenți cînd merg la scăldat și să respecte sfaturile salvatorilor. Nu este indicat scăldatul la adîncime și nici săriturile în apă de la înălțimi nepermise. În caz contrar, viața și sănătatea este pusă în pericol. Iar atunci cînd sînt observate persoane în pericol, este important să alertați salvatorii și echipele SMURD, sunînd la numărul de telefon 901.

You may also like

Comments are closed.

By