Ultima oră! DEPUTATUL SCANDALIST care l-a tras de ureche pe Chirtoacă va fi penalizat

a

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu a solicitat în cadrul şedinţei Legislativului să ancheteze comportamentul deputaţilor implicaţi în scandalul de la Primărie.

„Este inadmisibil ceea ce s-a petrecut la şedinţa CMC de astăzi, iar comportamentul unor deputaţi a ieşit din limitele bunului comportament, de aceea solicit Comisiei Juridice a Parlamentului să se sesizeze pe marginea acestui caz şi să aplice sancţiuni disciplinare”, a declarat Candu.

Preşedintele Parlamentului a spus pe marginea incidentului de la Primărie trebuie să fie sesizată sub aspect penal şi poliţia.

În declaraţie a intervenit şi liderul PCRM, Vladimir Voronin, care s-a arătat de acord cu Andrian Candu, dar a menţionat că de la Primărie s-au furat mai multe hectare de teren, iar dosarele acelora care au gestionat procesul bat pasul pe loc.

În dimineaţa zilei de astăzi, socialistul, Ion Ceban împreună cu mai mulţi manifestanţi a intrat în sediul Primăriei şi au întrerupt şedinţa CMC. Ulterior în sala de şedinţe s-au iscat altercaţii între protestatari şi reprezentanţii de la Primărie, iar Ceban l-a tras de urechi pe Chirtoacă.

You may also like

Comments are closed.

By