Trei membri ai unei grupări, reținuți ÎN FLAGRANT. Ce au găsit polițiștii la ei acasă

bezymyannyy_7

În decursul lunilor aprilie-mai, curent, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura sectorului Botanica din mun. Chișinău, au documentat activitatea infracțională a unei grupări specializate în circulația substanțelor narcotice.

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, au fost reținuți în flagrant trei membri ai grupării, cu vîrste cuprinse între 28 – 33 de ani, în timpul efectuării achiziției a 24 de pacheţele cu „hidropon”. Suspecții realizau drogurile pe teritoriul municipiului Chișinău.

Ca urmare a perchezițiilor la domiciliile acestora, polițiștii au depistate 21 de seringi cu marijuana, 4 borcane cu „hidropon”, semințe de cînepă, ghiveciuri în care creșteau marijuana, cîntar electronic de scara mică, o cameră amenajată cu aparataj pentru creșterea marijuanei. În total, au fost ridicate circa 2 kg de marijuană.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 2171 alin.4 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de ”Circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare” se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

eee_1

iii_0

nnn

rrr

sss_0

ttt

ww

xxxx

You may also like

Comments are closed.

By