Străzi parțial ÎNCHISE, astăzi, în capitală

politist 7

În legătură cu desfăşurarea mitingului și a unui marș de protest care va avea loc în centrul capitalei, Poliţia va lua măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Polițiștii vor avea în atenție menținerea ordinii publice, precum şi asigurarea fluienţei traficului auto şi pietonal, în special pe bd.Ștefan cel Mare și Sfînt, dar și în alte sectoare ale capitalei.

În acest context, începînd cu ora 14:00 și pîna la 17:00, circulația transportului pe bd. Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între str.A.Pușkin și cercul Piaţa „Dimitrie Cantemir” va fi parțial sistată.
politist 7.jpg7
Pe traseele pe care se vor deplasa participanții la eveniment, polițiștii vor acţiona în vederea dirijării fluxului participanţilor la trafic şi redirecţionarea deplasării transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor, întru neadmiterea creării ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Cetățenii sunt rugați să se conformeze indicațiilor Poliției, iar șoferii să excludă deplasările prin centrul orașului și să nu parcheze unitățile de transport în locurile neindicate.

Amintim că Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” organizează, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, un miting de protest contra guvernanţilor care au furat miliarde de dolari din bănci.

You may also like

Comments are closed.

By