Shor candidează la Orhei pe listele ”Ravnopravie”

shor

Omul de afaceri Ilan Shor a decis să candideze la funcția de primar al orașului Orhei pe listele Partidului ”Ravnopravie”. Vedeți mai jos declarația integrală a lui Shor:

”Celor, care strigă că Shor se pregătește să fugă din țară, le declar:

«Nici să nu sperați!» Eu nu am nicio intenție să părăsesc Moldova și să încalc legea, așa cum visează cei care îmi vor răul. Eu rămân și voi înălța un oraș! Am luat decizia să candidez la funcția de primar al orașului Orhei. Într-o singură zi am adunat numărul necesar de semnături pentru a candida independent. Însă, unde­-i unul, nu­-i putere.

Pentru realizarea planului ambițios, pe care mi l-­am propus, am nevoie de o echipă în consiliul orășenesc. De aceea, îmi înaintez candidatura, la postul de primar, din partea partidului «Ravnopravie».

De ce Orhei? Pentru că acesta este orașul meu din multe considerente. Din copilărie știu bine acest oraș și îmi este drag. Aici au locuit rudele mele. Erau oameni respectați, medici, profesori, de care și astăzi își amintesc de bine orheienii.

Din Orhei este echipa mea, devenit lider al fotbalului moldovenesc. Vin des la Orhei și nu am avut cum să nu văd multiplele probleme, în care stagnează orașul. Ceea ce vedeam, de fiecare dată îmi provoca dorința, dar și o mulțime de idei, cum aș putea să schimb situația. Eu știu cum să fac din Orhei un oraș prosper. Nu este o promisiune. Acesta este cuvântul meu!

Nu­-mi doresc postul de primar pentru profit. Voi veni ca să investesc în orașul Orhei. De asta se va convinge în curând fiecare orheian. În timp ce toți vorbesc despre Europa, eu o voi construi. La Orhei”, se spune în declarația lui Ilan Shor.

You may also like

Comments are closed.

By