Securea războiului din alianţa PLDM,PD,PCRM dezgropată de Dodon: Zmeul cu trei capete Filat, Plahotniuc, Voronin se teme de proteste

a

Liderul socialiştilor Igor Dodon a declarat într-o conferinţă de presă că Republica Moldova trece prin cea mai grea perioadă cu miliarde furate, situaţia economică la pământ, guvernare coruptă, cu bătrâni fără pensii şi cu sistem bancar în prag de faliment.

”Ce propune guvernarea oligarhică? Ei propun show-uri care au fost în Parlament, aşa numite poveşti cu zmei. Apropo avem un zmeu – corupţia cu trei capete: Filea, Plaha şi Voronin, şi pe alături sare gheaghea Ghimpu.

Se demonstrează foarte clar că guvernarea este în panică. Nu ştie ce să facă, s-a speriat de mitingurile care au fost. Ne-a chemat în Parlament la un show unde iese foarte mândru aburici (Chiril Gaburici) care spune că bani nu sunt, ştiu, asta spun acei care trebuie să rezolve problema. Iese procurorul şi spune că s-au furat bani cu sacul, da tu unde ai fost? Iese Draguţanu umnicu (deşteptul) care împarte şi înmulţeşte că sunt 450 mil. de lei”, a spus Dodon.

Dodon suţine că în următoarele zile BNM va acorda încă 4,5 miliarde de lei pentru a acoperi pierderile suferite de Banca de Economii, Banca Socială și Unibank.

El afirmă că banii vor fi acordați, din nou, sub garanția Guvernului, iar un proiect de decizie a Executivului în acest sens a fost deja pregătit. Hotărârea ar urma să fie luată într-o ședință secretă în zilele următoare.

”Noi am pregătit mai multe proiecte de hotărâri de demisie a guvernatorului BNM, directorului CNA şi a Procurorului General”.

You may also like

Comments are closed.

By