Reținut pe urme fierbinți: Un tânăr bănuit de 11 spargeri de automobile

hot

Un echipaj al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a reţinut “pe urme fierbinţi” un tânăr în vârstă 25 ani, fiind bănuit de 11 spargeri de automobile din sectorul Buiucani. Asupra lui, poliţiştii au depistat unelte speciale, confecţionate artizanal, cu care deschidea portierile de la automobile, precum şi câteva automagnetole.

În urma investigaţiilor demarate, poliţiştii au stabilit că bănuitul ar fi pătruns în automobile prin culegere de chei sau prin deteriorarea parbrizelor laterale. El a fost încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri suplimentare. Respectiv, în temeiul probelor acumulate şi plângerilor depuse de către proprietari, a fost dispusă iniţierea unor cauze penale pentru furt. Potrivit poliției, individul ar fi jefuit și portmoneul unei femei.

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală, acesta i-ar fi captat atenţia, prezentându-se angajat al poliţiei, astfel i-ar fi sustras portmoneul din mână. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 4 000 lei până la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By