Renato Usatîi a revenit în Moldova! IMAGINI LIVE de la Aeroport

aeroport

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a revenit în Republica Moldova cu avionul de pe cursa Chişinău-Moscova. Aeronava a aterizat pe Aeroport la 13.20.

UPDATE: 12.55 ”Revenirea luin Renato Usatîi este un eveniment pentru Moldova. Toată lumea știe prin ce am trecut, am rezistat, am fost în dialog permanent. Suntem gata de alegeri locale, spiritul este combativ și mergem până la victorie”, a declarat acum câteva minute Ilian Cașu, candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al mun. Chișinău.

Amintim că în cadrul unei conferințe de presă susținută, ieri, la Moscova, Renato Usatîi a menționat că ar putea fi arestat pe aeroport, imediat după aterizare. Politicianul a părăsit Moldova în ajunul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, când partidul condus de el a fost exclus abuziv şi ilegal din cursa electorală. În această perioadă autorităţile de la Chişinău i-au fabricat lui Usatîi încă 10 dosare penale, astfel încât liderul Partidului Nostru să renunţe la ideea de a reveni acasă.

“Mă întorc la Chişinău şi înţeleg ca pot fi arestat la aeroport. Am părăsit ţara cu două zile înainte de alegeri nu doar pentru că puteam fi arestat, dar pentru că mă temeam şi pentru viaţa mea. Acum sunt gata psihologic, material şi fizic pentru revenire. Aveam 6 dosare penale, astăzi figurez în 16”, a declarat Usatîi la Moscova.

You may also like

Comments are closed.

By