Protest în susținerea lui SHOR la Orhei

shor

Un grup de susținători ai lui Ilan Shor s-au adunat miercuri în fața Consiliului electoral de circumscripție Orhei pentru a manifesta sprijinul pentru candidatura omului de afaceri pentru funcția de primar al acestui oraș, dar și pentru a-și exprima nemulțumirea față de tentativa de tergiversare a înregistrării acestuia.

Miercuri urma să aibă loc ședința Consiliului electoral Orhei la care urma să se decidă înregistrrarea lui Ilan Shor în calitate de candidat, dar ședința a fost amânată pentru joi. Susținătorii lui Shor, inclusiv fani ai clubului de fortbal Milsami, al cărui patron este omul de afaceri, au venit cu pancare cu mesaje de susținere precum ”Ilan Shor candidat”, dar și ”respectați Codul electoral”. Aceștia au scandat și lozinici prin care au condamnat dictatura: ”Stop dictatura!”, ”Democrație”, ”Alegeri corecte!”, etc.

Igor Grigoriev, unul din organizatori a declarat că Ilan Shor își dorește funcția de primar al Orheiului cu care are multe legături, pentru a investi în acest oraș și a-l transforma în orașul Nr! În Republica Moldova. El a declarat că prin tergiversarea înregistrării lui Ilan Shor este încălcată legislația, întrucât omul de afaceri are tot dreptul să candideze, iar docuemtele depuse de echipa sa sunt în strictă conformitate cu prevederile Codului electoral.

Igor Grigoriev, care este și șeful stafului electoral al lui Ilan Shor a mai declarat că dacă nu va fi înregistrată candidatura acestuia vor merge în instanțele de judecată.

Autor: Ion Vasilos, HOTNEWS

You may also like

Comments are closed.

By