Polițiștii au dat buzna într-un atelier de confecţionare a panourilor publicitare de la Botanica. Ce au găsit

atyelier

Poliția a deconspirat în sectorul Botanica un atelier de confecţionare a panourilor publicitare în scop de comercializare. Atelierul era camuflat în două garaje de pe bulevardul Dacia.

Oamenii legii au descins în plin proces de muncă une l-au găsit și pe proprietarul afacerii. În atelier, poliţiştii au depistat materie primă şi utilaj special a căror provenienţă n-a fost demonstrată. În plus, persoanele care activau în atelier nu dispuneau de contracte de muncă sau cartele medicale obligatorii, punându-şi în pericol viaţa şi sănătatea. În context poliţiştii au iniţiat procedura penală de documentare a persoanelor implicate în aceste activităţi ilicite.

Cazul este investigat sub aspect penal, privind desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător, care prevede o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 20 000 lei până la 40 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 200 ore. Totodată probele delicte depistate în atelier au fost ridicate până la decizia instanţei de judecată.

You may also like

Comments are closed.

By