7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Poliția din Cimișlia a anihilat o grupare specializată în furturi de animale // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Trei bărbați au nimerit pe mâna poliției. Cei trei sunt membri ai unui grup criminal bine organizat, specializat în comiterea furturilor de animale.

Aceștia, în noaptea de 7 spre 8 mai, curent, ar fi pătruns în ocolul gospodăriei unui bărbat în vîrstă de 39 de ani, domiciliat în satul Hîrtop, raionul Cimișlia, de unde ar fi sustras 14 ovine. Paguba materială a fost estimată la 12 000 de lei.

În urma efectuării acţiunilor de urmărire penală şi a măsurilor speciale de investigaţii s-a constatat, că din grupare fac parte cinci persoane, cu vîrstele cuprinse între 23 – 50 de ani, domiciliate în raionul Cimișlia, suspectate de furt de animale, două persoane fiind cu antecedente penale.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate în localitățile Hîrtop, Gradişte, Coştangalia şi Ialpujeni ai raionului Cimişlia, unde sunt domiciliați suspecții, au fost depistate: 16 ovine, 20 grame de marijuana, 99 de fire de plante de cînepă, parazăpezi, două mijloace de transport de model „Peugeot” și „Fiat Ducato”, ce serveau la comiterea infracţiunilor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 186 alin.3 Cod Penal al RM ”Furt” care prevede închisoare de la 2 la 6 ani.

La moment, poliția investighează cazul pentru a stabili complicitatea suspecților, dar și a altor persoane implicate în comiterea acestei infracțiuni.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img