Peste 10 mii de orheieni alături de campionii Moldovei

shor

FC „Milsami” şi-a sărbătorit titlul de campion al Moldovei la fotbal alături de un număr impunători de fani, susţinători, orheieni şi oaspeţi veniţi din întreaga ţară.
Peste 10 mii de oameni au asistat sâmbătă seara pe Stadionul din Orhei la concertul dedicat campionilor Diviziei Naţionale de Fotbal.

Pentru prima dată în istoria fotbalului moldovenesc vulturii roşii din Orhei au obţinut titlul de campion şi vor prezenta Republica Moldova la Liga campionilor, care va începe la finele lunii iunie.

Preşedintele clubului sportiv FC Milsami, omul de afaceri Ilan Şor a ieşit pe teren alături de campionii săi, felicităndu-i pentru victoria înscrisă – „Dragii mei, aţi demonstrat că sunteţi cei mai buni! Este o victorie istorică – Primul Titlu de campioni naţionali! Această victorie ne-a deschis calea spre „Olimpul” fotbalului. Ţin Să Vă mulţumesc enorm atît din numele meu propriu, cît şi din numele tuturor celor, care au visat la această victorie! Milsami – eşti în liga campionilor!!!”
Mai mult, căpitanul echipei i-a înmînat cupa lui Ilan Şor, acesta a sărutat-o, după care a ridicat trofeul în aplauzele miilor de spectatori şi susţinători.

Concertul a fost susţinuţ de interpreţi cu renume – Marcel Pavel, Inna, Verka Serdiucka.

Evenimentul a fost unul incediar, iar orheinii au urmărit cu sufletul la gură un spectacol de focuri de artificii şi lumini, cum nu vezi nici la Chişinău.
Reamintim că, echipa antrenată de Iurie Osipenco a cucerit primul titlu din istorie, dupa ce a învins în ultima etapă din Divizia Naţionala, Dacia Chişinau, cu scorul de 2 la 1.

milsami6

milsami5

milsami4

milsami

milsami shor

You may also like

Comments are closed.

By