Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, va organiza un Marş Naţional

usatii

Partidul Nostru va organiza pe 10 iunie la Chişinău Marșul Naţional „Pentru alegeri corecte”. Liderul formaţiunii Renato Usatîi susţine că manifestarea va avea loc, de la ora 16.00, lângă clădirea Circului din capitală, iar participanții la acțiune se vor strânge simbolic în jurul Circului pentru a simula „circul din țară”.

“Pe data de 10 iunie va avea loc Marşul Naţional “Pentru alegeri corecte”. Îi invit pe toţi locuitorii capitalei şi cetăţenii Republicii Moldova. Ne adunăm împreună cu toţi activiştii şi susţinătorii noştri între orele 16 şi 17 la Circ, apoi vom merge cântând spre Piaţa Marii Adunări Naţionale unde vor organiza un miting sau un miting mare, timpul va arăta. Repet că vom avea un marş pentru alegeri corecte”, a declarat Usatîi în cadrul unei conferinţe de presă.

Usatîi a menționat, în acest context, că politicienii de la guvernare pregătesc un scenariu similar cu cel de la alegerile parlamentare, când acesta a fost exclus din cursa electorală cu două zile înainte de alegeri.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 14 iunie 2015. Candidatul Partidului Nostru la funcţia de Primar general al municipiului Chişinău este vicepreşedintele formaţiunii Ilian Caşu. Liderul formaţiunii, Renato Usatîi, candidează la funcţia de primar al municipiului Bălţi.

You may also like

Comments are closed.

By