O ucraineancă și-a creat ”business” în Moldova – VIDEOCHAT

videochat-romania

poză simbol

O femeie de 29 de ani, originară din Ucraina, a fost lăsată fără „afacere” care și-a pus-o pe roate pe parcursul anilor 2013 – 2015. Aceasta, a creat o rețea de proxenetism, unde erau angajate 12 moldovence, printre care și o minoră. Fetele prestau servicii sexuale on-line prin intermediul site-urilor specializate în acest domeniu. Graficul acestora era împărţit pe ore, a cîte 4 modele pe tură.

Fetele, de pînă la 25 de ani erau ademenite cu diferite anunțuri plasate prin intermediul site-urilor autohtone de publicitate cu genericul: ”angajăm modele video- chat cu un salariu de 1 000 de euro”.

Ulterior, ”angajatoarea” invita fetele la un interviu în propriul apartament din capitală care era amenajat ca studiou. Încăperea era dotată cu 4 computere și web-camere. Fiecare model, era înregistrat în studioul virtual gestionat de ucraineancă.

Banii cîştigați în urma serviciilor prestate erau transferate de către administratorii site-lor specializate pe numele suspectei, 70% din cîştig îi reveneau femeii, iar fetelor cîte 400-500 de dolari SUA.

La 6 mai, curent, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au efectuat percheziții în studioul amenajat, unde au fost ridicate calculatoare dotate cu echipament tehnic special pentru transmiterea imaginilor on-line, înscrisuri de ciornă, care reflectă veniturile şi salarizarea modelelor, carduri bancare, acte de identitate a modelelor, ș.a.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 206 al. 3 „Trafic de copii” Cod Penal al RM, care prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 ani.

You may also like

Comments are closed.

By