Negruța își face cruce că a scăpat de PLDM: Sunt fericit că nu sunt parte a acelei echipe

negruta interpol

Liderul Partidului Liberal Democrat Vlad Filat a devenit de nerecunoscut în ultimii ani, iar echipa PLDM practic nu mai este, a declarat în cadrul unei emisiuni la TV7 fostul ministru al finanțelor Veaceslav Negruța, unul din fondatorii PLDM.

El a declarat că a fost unul din fondatorii noului proiect politic PLDM crezând că va putea schimba lucrurile în Republica Moldova, dar a rămas dezamăgit. Totodată, el a arătat că echipa PLDM cu care s-a lansat această formațiune nu mai există. ”Multe lucruri s-au schimbat și oameni ide atunci nu mai sunt acei, sunt de nerecunsocut, în special Filat. Sunt fericit că nu sunt parte a acelei echipe, pentru că mi-e greu să-i mai spun echipă”, a declarat Negruța.

Amintim că fostul ministru al finanțelor a declarat și într-un interviu în Timpul de Dimineață că Filat a avut din start interese meschine atunci când a fost ales premier și că nici nu a dorit ca Negruța să fie numit ministru al finanțelor.

Totodată, Negruța a declarat că Filat chiar a încercat să-l șantajeze și că regretă că a făcut parte din PLDM. .”Da, eu am fost cofondator al PLDM și-mi crucesc poate sufletul că m-am băgat acolo”, a declarat Veaceslav Negruța.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By