6.3 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

Mihai Cîrlig – candidatul Partidului Popular pentru funcţia de Primar General al capitalei

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Partidul Popular din Moldova şi-a anunţat candidatul pentru funcţia de Primar General al municipiului Chişinău cu puţin timp înainte de a depune dosarul la Comisia Electorală. Este vorba de Mihai Cîrlig, actualul pretor al sectorului Rîşcani.

„Iniţiativa de a fi înaintat din partea Partidului Popular îi aparține organizaţiei teritoriale din sectorul Rîşcani a Partidului Popular, după ce public, la conferinţa de presă, Dl Cîrlig şi-a exprimat intenţia de a se lansa în cursa electorală. În urma discuţiilor şi în organizaţiile de partid din celelalte sectoare şi suburbii, majoritatea au votat pentru înaintarea acestei candidaturi în competiţia electorală pentru funcţia de Primar General. Dumnealui a arătat prin fapte că este un profesionist tehnocrat, patriot, care are cunoştinţele şi practica necesară pentru a conduce un oraş”, a declarat Alexandru Oleinic, Preşedintele PPRM.

Candidatul PPRM Mihai Cîrlig a amintit că timp de 8 ani fiind pretor, a reuşit să facă multe lucruri pentru sectorul Rîşcani, demonstrînd prin fapte reale că poate face lucruri bune pentru Chişinău. „Eu vreau să fiu un primar al tuturor, să fiu accesibil pentru toţi cetăţenii, ca toţi să fie mîndri de primarul pe care îl au,” a spus candidatul Partidului Popular.

Amintim că Mihai Cîrlig este Pretorul sectorului Rîșcani din capitală. Acum câteva zile, el a anunțat că se lansează în campania electorală pentru alegerile din iunie, însă nu a oferit prea multe detalii.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img