Măciuca Ucrainei ne loveşte în MOALELE CAPULUI: Moldova inclusă în lista statelor off shore

a

Guvernul de la Kiev a actualizat lista țărilor cu care operațiunile comerciale sunt supuse controlului fiscal. În listă au fost incluse 70 de state.

Cu excepţia statelor insulare offshore au fost incluse o serie de state europene – Andorra, Austria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Irlanda, Insulele Canare spaniole, Cipru, Kosovo, Liechtenstein, Lyukmsemburg, Macedonia, Malta, Moldova, regiunea autonomă Madeira (Portugalia) San Marino, Muntenegru, Elveția. Orientul Mijlociu și Asia – Qatar, Bahrain, Brunei Darussalam, o regiune deosebit de China Hong Kong Regiunea Specială din China Macao, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Singapore. Republica din Caucaz și Asia Centrală – Georgia. Kârgâzstan, Turkmenistan, Uzbekistan. Țări din Africa – Liberia, Liban, Lesotho, Sudan, și America de Sud – Panama, Paraguay și Jamaica, notează unian.net.

În documentul Guvernului de la Kiev se spune că statele au fost clasificate ţinând cont de mai multe criterii. Printre acestea se numără impozitul pe venit mai mic cu 5% faţă de cel ucrainean şi lipsa informaţiilor despre proprietari.

You may also like

Comments are closed.

By