LIVE // Marș desfășurat cu prilejul aniversării a 70 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului

mars ziua victoriei

Partidul Comuniștilor sărbătoresc Marea Victorie a poporului sovietic asupra fascismului. Coloana de veterani, membri de partid și simpatizanți se îndreaptă spre Complexul Memorial ”Eternitate”.

UPDATE: Tot astăzi, conducerea PSRM, membri de partid, susţinători şi veterani, participa la un marş spre Complexul Memorial Eternitate pentru a depune flori în memoria ostaşilor căzuţi în luptele pentru eliberarea Moldovei şi a Chişinăului de sub ocupaţia fascistă.

Cu începere de la ora 10.00, va avea loc depunerea de flori în memoria eroilor căzuți în război. La mitingul comemorativ consacrat celei de-a 70-a aniversări de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial vor fi prezenți șeful statului, Nicolae Timofti, prim-ministrul Chiril Gaburici, deputați, membri ai Cabinetului de miniștri, veterani de război și rude ale acestora.

De Ziua Victoriei, începând cu ora 13.00, în capitală va avea loc și un concert simfonic, susţinut de maestrul Eugen Doga şi Orchestra Simfonică a Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”.

You may also like

Comments are closed.

By