INCENDIAR // Negruță: Filat mi-a cerut să nu demisionez pentru că îi stric aranjamentele! Apoi a acoperit toate măgăriile de la BEM cu comisia Reidman

foto captura

Veaceslav Negruță face noi dezvăluiri despre implicarea lui Vlad Filat în jaful de la BEM! Într-un interviu exclusiv pentru TIMPUL, ex-ministrul Finanțelor îl desființează pur și simplu pe fostul său șef de partid și Guvern, scoțând la iveală amănunte care l-ar putea trimite în pușcărie pe liderul liberal-democrat!

Potrivit lui Negruță, în momentul în care a decis să plece de la Ministerul Finanțelor din cauză că nu mai putea tolera jaful în derulare de la BEM, Filat s-a împotrivit și i s-a destăinuit că anume el este cel care a făcut aranjamentele de la BEM, iar prin plecarea lui Negruță i se strică anumite planuri. Probabil se referea la planuri ale căror consecințe le suportăm cu toții astăzi:

V. NEGRUȚĂ: Ex-premierul Filat. Spunea că nu poate găsi un ministru al Finanțelor peste noapte şi că îi stric anumite aranjamente. Pe mine puţin mă interesau aranjamentele lui, fiindcă vedeam ce se întâmplă la BEM. Ulterior, ei au acoperit politic toate măgăriile de la această bancă prin concluziile comisiei Reidman.

Interviul incendiar a lui Veaceslav Negruță îl puteți citi pe Timpul.md

foto: Timpul.md

logo-

You may also like

Comments are closed.

By