Ilian Caşu: Vom stopa distrugerea centrului istoric al Chişinăului

casu7

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar general al Chişinăului optează pentru elaborarea unor norme riguroase pentru reconstrucţia edificiilor vechi din centrul istoric al oraşului.

Ilian Caşu a dat asigurări că astfel va fi stopată lichidarea amintirilor istorice ale Chişinăului. În cadrul emisiunii „Полит.кухня” (REN TV), candidatul la funcţia de primar general al Chişinăului, din partea Partidului Nostru a subliniat că „noul Plan general de dezvoltare a municipiului trebuie să antreneze un număr maxim al locuitorilor oraşului, dar şi să devină o platformă pentru atragerea investiţiilor străine”.

Caşu este convins că „nimicind corupţia din primărie, noul Plan general al Chişinăului poate fi elaborat şi într-un timp scurt, chiar şi implementat”.

„Eu garantez că una dintre componentele documentului de dezvoltare al Chişinăului va fi stoparea distrugerii centrului istoric al Chişinăului. În acest scop va fi pus în funcţiune mecanismul de sancţionare dură faţă de cei care vor admite încălcări”, a declarat Caşu. Candidatul la funcţia de primar general al Chişinăului din partea Partidului Nostru intenţionează, împreună cu echipa sa „să elaboreze norme riguroase pentru reconstrucţia clădirilor vechi din centrul istoric al oraşului, care vor împiedica lichidarea amintirilor istorice a Chişinăului”.

You may also like

Comments are closed.

By