Ilian Caşu: „Vom pune capăt dezvoltării haotice a Chişinăului”

casu

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar general al capitalei a declarat, în cadrul dezbaterilor electorale de la TV7, că mun. Chişinău are nevoie de un plan de dezvoltare urbană, iar prioritatea lui va fi elaborarea cu implicarea cetăţenilor şi aprobarea acestuia pentru astăzi capitala se dezvoltă haotic.

Ilian Caşu a precizat că autorităţile nu au avut voinţa să implementeze nici măcar planul de dezvoltare elaborat în urmă cu 10 ani.

„Una dintre priorităţile mele este aprobarea planului general de dezvoltare a Chişinăului. Şi nu vorbesc despre simpla formalitate de aprobare, dar modalitatea în care va fi aprobat acest plan general, mă refer la implicarea masivă şi reprezentativă a cetăţenilor şi a experţilor străini, pentru că altfel Chişinăul se va dezvolta haotic, ca şi în prezent, iar această practică trebuie oprită”, a declarat Caşu.

Candidatul Partidului Nostru este convins că planul de dezvoltare urbană a capitalei trebuie să fie elaborat de autorităţile municipale în colaborare cu societatea, experţii străini şi reperezentanţii mediului de afaceri pentru a servi drept instrument de atragere a investiţiilor în municipiul Chişinău.

În cadrul dezbaterilor electorale, Ilian Caşu şi-a prezentat programul electoral care se axează în primul rând pe eradicarea corupţiei din Primăria Chişinău şi a dat asigurări că echipa Partidului Nostru îşi va onora promisiunile ca de obicei şi nu va dezamăgi cetăţenii.

sursa: ru1.md

You may also like

Comments are closed.

By