Ilan SHOR: Arestul meu este un abuz! Sunt gata să probez cu declarații și acte că învinurile aduse sunt nefondate

shor

Serviciul de presă al lui Ilan Shor a emis un comunicat de presă care conține o declarație a omului de afaceri în legătură cu arestul aplicat astăzi și învinuirile care i se aduc:

”Consider măsura arestului, solicitată de anchetatori, ca fiind una abuzivă, având în vedere faptul că am colaborat deschis cu organele de anchetă, m-am prezentat la solicitarea anchetatorilor ori de câte ori am fost citat și am dat toate declarațiile necesare. Mai mult, din momentul deschiderii anchetei respective, am fost de mai multe ori plecat din țară, dar am revenit de fiecare dată și nu am îngreunat prin nicio acțiune activitatea procurorilor.

Privind învinuirile care mi se aduc: sunt gata să probez cu declarații și documente că acestea nu sunt fondate. Totodată, voi sprijini organele de anchetă în stabilirea adevărului despre cauzele care au condus Banca de Economii la situația dificilă în care am preluat-o.

Fac apel la opinia publică să nu opereze cu supoziții și informații false în acest caz. Voi încerca, prin intermediul avocaților și al purtătorului de cuvânt, să mențin o comunicare transparentă cu societatea pe această temă, respectând toate prevederile legale care decurg din încadrarea juridică pe care o am la moment”.‎
Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By