Ilan Shor a făcut din Milsami CAMPIOANĂ a Moldovei

milsami

Echipa Milsami din Orhei, patronată de omul de afaceri Ilan Shor, a cucerit titlul de campioană a Moldovei. Milsami a învins, astăzi, Dacia Chişinău cu un scor de 2-1.

Primul gol a fost semnat de echipa din Orhei în prima repriză. În cea de-a doua repriză Milsami a fost avantajată de o eroare a apărătorilor, care au semnat în propria poartă. Dacia Chişinău a redus din decalaj, ba chiar a avut șansa să egaleze scorul meciului, însă mingea a trecut mai sus de poarta echipei adverse. În cealaltă partidă Sheriff Tiraspol a trecut de Dinamo Auto Tiraspol cu un scor de 1-0 și a asigurat primul loc pentru echipa Milsami, care a devenit campioana Moldovei la fotbal, potrivit Agora.md. Victoria a venit în urma golurilor lui Andronic (44′) și a unui autogol înscris de Mamah (83′), notează independent.md.

Amintim că Ilan Shor este preşedinte al Clubului de Fotbal FC “Milsami Orhei”. Omul de afaceri a anunțat recent despre decizia sa de a candida la funcția de primar al orașului Orhei pe listele Partidului ”Ravnopravie”.

You may also like

Comments are closed.

By