Grupare criminală ANIHILATĂ: Racolau fete din sate și le obligau să se prostitueze în capitală

prostituate

Polițiștii au anihilat o grupare criminală specializată în recrutarea persoanelor minore din familii social-vulnerabile, cu scopul de a presta servicii sexuale în capitală. Membrii grupării s-au dovedit a fi un bărbat de 40 ani, anterior judecat, concubina acestuia în vârstă de 28 ani şi o femeie în vârstă de 29 ani care avea rolul de intermediară, originari din raionele Calaraşi şi Hânceşti. Astfel indivizii ar fi exploatat sexual domnişoare pe parcursul a doi ani de zile.

Potrivit datelor acumulate în procesul de documentare, victimele erau selectate de prin suburbiile capitalei, ce proveneau din familii vulnerabile. Acestea erau aduse în capitală şi cazate în câteva apartamente închiriate, fiind supravegheate de către intermediară. Deocamdată, poliţiştii au identificat până în prezent 8 victime, cu vârstele cuprinse între 16 şi 17 ani, care ar fi fost exploatate sexual pentru bani. Clienţii achitau câte 700 lei /per oră, iar tinerele erau obligate să ofere servicii sexuale de la două ore şi mai mult. Drept răsplată acestea primeau doar 100 de lei. Mai multe, fetele erau uneori agresate fizic şi verbal de către liderul grupării.

În prezent bănuiţii sunt cecretaţi penal în stare de arest pentru traficul de copii, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By