Gaburici trimis acasă de Sturza: Ne faci de râs băiete

a

După ce liberalul, Valeriu Munteanu a făcut public răspunsul procurorului, Viorel Morari în care se arată că diploma de 11 clase a premierului Chiril Gaburici prezintă semne de falsificare, fostul premier, astăzi Ion Sturza i-a recomandat lui Gaburici să plece acasă şi să nu mai facă ţara de râs.

„Dute măi băiete (Gaburici) acasă!!! Nu te plimba prin lume, ne faci de râs…Moldova ţara minunilor….”, se spune în mesajul lui Sturza.

Potrivit documentului prezentat lui Munteanu, urmărirea penală pe studiile lui Gaburici a început la 29 aprilie, ca urmare a faptului că „rezultă bănuiala rezonabilă că în diploma de 11 clase a gimnaziului nr.8 Ștefan cel Mare din Chișinău”, eliberată lui Gaburici Chiril, „sunt introduse date false.

„Din câte vedem în răspunsul Procuraturii Generale, a ajuns la ASEM în baza unei diplome false, eliberată de o şcoală pe care nu a frecventat-o. Uz de fals, minciună — cam mult pentru primele 100 de zile de activitate. Domnule premier, poate vă opriţi aici? Stimaţi concetăţeni, mai tolerăm?”, spunea Valeriu Munteanu.

You may also like

Comments are closed.

By