Gaburici – DA, Filat – BA! Disensiuni serioase între Filat și premierul său!

Voronin Filat
Nu-și mai ascultă stăpânul!

Disensiunile dintre Filat și Gaburici devin tot mai evidente. Aceștia nu mai găsesc numitor comun nici măcar pe marginea problemelor principiale și asta chiar dacă Gaburici este omul înaintat deFilat în funcție.

De data asta disensiunile celor doi sunt provocate de poziția lor vizavi de cele trei bănci decapitalizate. Dacă prim-ministrul Gaburici crede că acestea trebuiesc lichidate, atunci șeful prim-ministrului spune că băncile trebuiesc păstrate.

Apropos, Filat insistă pe ideea lui în deplină armonie cu Vladimir Nicolaeveci Voronin, lucru care  ridică anumite semne de întrebare referitor la viitorul guvernului Gaburici, mai ales că din alianța lui Filat și a lui Voronin nu poate ieși nimic productiv.

Cel mai probabil este că urmează un nou episod din serialul Filat își omoară premierii, or exemple elocvente în care Filat și-a măturat propriii oameni din funcții avem cât duce trenul. Oameni care au crezut în el și care au mers după el până în momentul în care și-au dat seama că au fost fraieriți.

P.S. În ceea ce ține de recapitalizarea băncilor, Filat și-o dorește din 2 motive:

1. În cazul lichidării se vor găsi mai multe detalii despre creditele neperformante și acestea ar putea avea tangență cu el (vezi cazul Caravita)

2. Băncile recapitalizate pot fi furate din nou. Prin aceleași scheme.

Gabriel Călin,

pentru logo-

You may also like

Comments are closed.

By