Gabriel Cotabiță ar putea fi DECONECTAT de la aparate: ”Este o legumă”

cotabita

Medicii care îl supraveghează pe cântărețul român Gabriel Cotabiță, care zace pe patul de spital și fără să dea un semn de viață, au ajuns la o concluzie sfâşietoare – nu se mai poate face nimic.

Chiar dacă nu au comunicat la modul oficial încă starea medicală, se pare că unii dintre doctorii de la Spitalul de Urgență Floreasca au sugerat familiei să ia în calcul că decizia de deconectare de la aparate este una la care trebuie să se gândească la modul cel mai serios, scrie a1.ro.

Mama artistului speră într-o minune. Cu sufletul sfâşiat de durere, bătrâna le-a spus doctorilor că ea nu poate să ia o asemenea decizie, că este imposibil să se gândească la așa ceva și că tot ce i-a mai rămas pe lume este speranța că se va produce o minune și că Gabriel al ei își va reveni.

Din păcate, au încercat să îi explice cadrele medicale, chiar dacă s-ar produce minunea cu pricina, Cotabiță nu va fi capabil să mai vorbească, nu își va mai aminti nimic și, în cel mai bun caz, va fi, pentru cât va mai trăi, dependent de cei din jur.

Cântărețul are, deocamdată, doar mișcări reflexe.

“Gabriel Cotabiță e acum o legumă. Mai are câteva schițe, dar neurologice, deci nu e conștient și cooperant. Mișcă picioarele, dar aceste mișcări sunt neurologice, adică nu sunt conștiente, ci reflexe. Nu răspunde la stimuli. Șansele lui de supraviețuire sunt extrem de mici și dacă, printr-o minune, va scăpa, va fi imposibil să revină la o viață normală, va fi tot legumă, în stare vegetativă”, au declarat surse din cadrul Spitalului Floreasca, citate de RTV.net.

You may also like

Comments are closed.

By