FLASH // Mircea Geoană, audiat la DNA

Mircea-Geoana

UPDATE: 15.30 La ieșire din sediul DNA, Geoană a confirmat că a fost audiat în calitate de martor în dosarul fostului său coleg de la PSD, Marian Vanghelie, arestat pentru corupție.

14.15 Senatorul român Mircea Geaonă este audiat, în aceste momente, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Parlamentarul, însoţit de avocatul său, nu a făcut niciun fel de declaraţii, intrând în doar câteva secunde în sediul DNA. Mircea Geoană este audiat ca martor în dosarul lui Marian Vanghelie, informează RomaniaTV.net.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

„În perioada 2007 — prezent, inculpatul Vanghelie, în schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri să obțină, pentru societățile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un ‘comision’ de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria Sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de către omul de afaceri, pe de altă parte”, susține DNA.

You may also like

Comments are closed.

By