Filat încearcă să spargă Blocul lui Leancă după modelul în care a spart PL! Bodrug din nou folosit pe post de unealtă

leanca filat

Filat nu are pic de fantezie și nici oameni noi pentru a-și pune planul de distrugere a lui Leancă în acțiune. Și de data aceasta, adică în cazul Blocului IURIE LEANCĂ el apelează la aceiași oameni și aplică schema (apropos eșuată) prin care a încercat să distrugă și PL-ul.

Pentru că nu poate dormi bine și nici respira văzând că Leancă i-a luat fața și l-a trimis undeva în analele Universității Populare, Filat a decis să-i distrugă blocul electoral cu ajutorul lui Bodrug, scrie deschide.md.

Potrivit portalului, trădătorul PL-ului, Oleg Bodrug, împreună cu Boris Gherasim, de la PLR (dezmierdați „transformatori”pe rețelele de socializare) au inițiat ideea potrivit căreia PLR-ul ar trebui să se retragă din Blocul lui Leancă. O decizie finală în acest sens încă nu a fost luată, mai scrie sursa citată.

Ca și transformatoarea Ana Guțu, atunci când era întrebată despre complotul pe care i-l pregătește lui Mihai Ghimpu, Bodrug, neagă deocamdată informațiile. În viitorul apropiat vom afla însă dacă negarea unor lucruri care urmează să aibă loc cu certitudine este o tradiție și un semn distinctiv al PLR-iștilor, or astăzi, potrivit sursei citate, la sediul PLR, urmează să aibă loc o ședință pe marginea acestui subiect.

Cert este alt lucru, transformatorii au trădat odată, iar după prima oară trădarea intră în obișnuință. Filat știe asta, mai ales că și el și-a trădat cândva partidul care l-a crescut și face uz acum de slăbiciunile celor care-i seamănă leit. Mai ales că pentru a-l distruge pe Leancă este gata să recurgă la orice potlogărie.

P.S. Vorba ceea, măsura absolută a josniciei = 1 filat

Gabriel Călin,
pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By