Filat făcut praf pe pagina lui de Facebook după ce a postat un mesaj despre libertatea presei

Voronin Filat

Liderul PLDM Vlad Filat a fos făcut praf pe o rețea de socializare după plasarea unui mesaj în susținerea libertății presei. În timp ce Vlad Filat a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, mesaj în care spune că o societate echilibrată „nu poate exista în absența libertății de exprimare şi că în acest caz suntem datori să ne reafirmăm sprijinul pentru toți aceia care formează a patra putere în stat”, internauții l-au invitat pe Vlad Filat să iasă în centrul Chişinăului şi să dea declarații la miile de persoane care s-au adunat la mitingul care a fost azi în Chişinău.

„Aşteptăm reacțiile despre mitingul de azi, dle Filat, dacă tot vorbiți despre libertate” , comentează cineva postarea lui Filat. Altcineva sugerează liderului PLDM să facă public raportul Kroll şi la următoarele alegeri îi doreşte ca presa liberă să scrie că PLDM nici pragul electoral nu l-a trecut.

„Ruşine să vă fie”, mai scrie lumea, „lumea v-a votat dar voi ne-ați dezamăgit”, scriu alții.

Reamintim că Vlad Filat a cumpărat Unimedia şi Vocea Basarabiei, precum şi a deschis o mulțime de site-uri care astăzi îi promovează vădit mesajele şi interesele.

You may also like

Comments are closed.

By