-0.5 C
Chișinău
Sunday, December 5, 2021

Filat a mințit din nou! Maia Sandu NU este membru PLDM!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ministrul Educației, Maia Sandu, nu este membră a PLDM. Asta deși, în septembrie 2014, aceasta, împreună cu Natalia Gherman, au anunțat că au devenit membre ale partidului. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii ”PAHOMI”, difuzată la postul de televiziune Realitatea TV.

”Am decis să ader la acest partid, pentru că m-a sprijinit în toate reformele pe care le-am implementat în domeniul educației. Eu nu mi-am formalizat neapărat relația cu echipa, fac parte din partid, dar oficial, pe hârtie, nu sunt membră a PLDM”, a declarat Maia Sandu.

De asemenea, aceasta a precizat că nu este întotdeauna de acord cu politicile promovate de PLDM, însă este mulțumită că are susținere în domeniul educației.

”Am alte opinii pe anumite dimensiuni, dar pe domeniul educației am în continuare sprijin”, a mai spus ministrul.

Realitatea.md amintește că, în septembrie 2014, Partidul Liberal Democrat din Moldova a organizat în Piața Marii Adunări Naționale acțiunea “PLDM pentru Europa”. Marile surprize ale acțiunii au fost ministrul de Externe, Natalia Gherman și ministrul Educației, Maia Sandu, ambele promovate în funcții la propunerea PLDM. La finalul discursurilor, cele două au anunțat că au devenit membri ai partidului.

Ulterior, liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat în cadrul unei emisiuni că Natalia Gherman și Maia Sandu ”făceau parte din echipă, dar nu în calitate de membru al PLDM. Faptul că au luat această decizie pentru mine este foarte important. Această activitate a adus o plus valoare care încă este greu s-o evaluăm. Rolul dumnealor este enorm”.

sursa: realitatea.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img