Două INCENDII la Bălți, de Ispas // VIDEO

pompieri

În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit pentru lichidarea a două incendii. Ambele cazuri au fost înregistrate în orașul Bălți.

Primul apel de ajutor a parvenit la ora 14:12 minute, pe strada Miron Costin din Bălți. Un incendiu a izbucnit într-o anexă a unei case cu două etaje. În teren au fost îndreptate două autospeciale, iar pompierii au stabilit că focul a cuprins bunuri materiale din anexă și parțial acoperișul. Incendiul a fost localizat în mai puțin de 30 minute, fiind salvată casa din apropirea anexei, dar și casa vecinilor. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Tot ieri, 21 mai, Serviciul 901 Nord a fost alertat, cerîndu-se ajutor pe strada Șciusev din același oraș. Prima informație a fost că flăcările au cuprins interiorul unui garaj. Două autospeciale de intervenție au ajuns la locul indicat. Primele acțiuni au fost de avacuare a unor butelii cu oxigen din garaj, pentru a evita o eventuală explozie. În paralel s-a acționat și la stingerea incendiului care risca să se extindă și către alte garajuri. Incendiul a fost localizat în 30 minute. Circumstanțele incendiilor sînt cercetate.

You may also like

Comments are closed.

By