DOLIU într-o familie de artiști: A murit interpreta Ana Barbu

ana_barbu_mama_natalia_barbu_03_02e09cb223

UPDATE: Potrivit mass-media, regretata Ana Barbu suferea de scleroză laterală amiotrofică – Boala Charcot sau boala Lou Gehrig. Se caracterizează printr-o pierdere (reducere) progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului și măduvei spinării denumite neuroni motori care fac posibilă mișcarea.

ALS este o boală progresivă, fatală. Mersul, vorbitul, mâncatul, înghițitul și alte funcții fundamentale devin mai dificile cu timpul. Aceste afecțiuni pot cauza diferite lezări, boli și alte complicații. Cauzele sclerozei laterale amiotrofice sunt necunoscute. Circa 5-10% din oamenii cu ALS prezintă o formă moștenită a bolii. Scleroza laterală amiotrofica nu este contagioasă.

Mama interpretei Natalia Barbu a murit în această dimineață, după ora 08.00. Artista a avut nevoie de resuscitare, însă eforturile medicilor au fost în zadar. Potrivit apropiaților, interpreta suferea de o boală incurabilă, boală care duce la pierderea memoriei.

Ana Barbu s-a stins din viață la 56 de ani. Ea a fost una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, romanțe și de estradă. Printre piesele cunoscute se numără „Flori de Liliac”, ”Ce frumoasă-i mireasa”, ”Măi Bădiță, Bădișor”, ”Iubirea mea”…

You may also like

Comments are closed.

By