DOLIU în fotbal. Doi fotbalişti au murit pe terenul de joc

tim

Tim Nicot, fundaş în vîrstă de 23 de ani al formaţiei Wilrijk Beerschot, din ligile inferioare din Belgia, a murit în această dimineaţă, după ce duminică suferise un atac de cord în timpul unui meci de pregătire, jucat de echipa sa la cîteva zile după ce obţinuse promovarea în eşalonul al treia. Nicot a fost transportat la spitalul din Anverse, dar nu a mai putut fi salvat de medici.

Este a doua astfel de tragedie în ultimele zile în fotbalul belgian, după ce fotbalistul lui Lokeren, Gregory Mertens, a murit pe 30 aprilie, la vîrsta de 24 de ani, scrie fanatik.ro.

O altă tragedie în weekendul tocmai încheiat a avut loc în Anglia. Brian Cummins, arbitru în vîrstă de aproximativ 60 de ani, conform informaţiilor oferite de presa britanică, a decedat în această dimineaţă, după ce a căzut pe teren, în urma unui infarct suferit duminică. A fost transportat la spitalul din Plymouth, dar nu a mai putut fi salvat. Meciul pe care îl conducea, din cadrul campionatului Under 16, nu a mai fost reluat.

You may also like

Comments are closed.

By