Doi armeni au aterizat pe Aeroport, dar au făcut cale întoarsă la Moscova. Vezi motivul

aeroport

Angajații Poliției de Frontieră au documentat doi armeni și un kirghiz care au recurs la uz de fals în actele de călătorie. Ambele cazuri au fost înregistrate la data de 10 mai curent, în punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău.

În jurul orei 20.15, în fluxul de pasageri ai cursei „Moscova – Chişinău” au fost identificate două persoane străine care s-au legitimat în baza pașapoartelor eliberate de Federația Rusă cu semne vădite de falsificare. În baza celor descoperite, angajații Poliției de Frontieră au realizat un control de nivelul II, ce prevede o verificare mai minuțioasă asupra persoanelor, în cadrul căruia s-au găsit paşapoartele autentice, armene. Polițiștii de Frontieră au întrerupt călătoria celor doi armeni, un bărbat de 51 de ani și o femeie de 52 de ani, nefiind permisă intrarea acestora în Republica Moldova. Pașapoartele au fost ridicate, iar persoanele au fost întoarse cu altă rută spre țara de pornire.

La o oră diferență, un cetățean al Kîrgîzstanului a prezentat la controlul trecerii frontierei de stat pașaport spaniol falsificat. Tânărul de 25 de ani a fost depistat de polițiștii de frontieră printre pasagerii rutei „Kiev-Chișinău”. Ca și în cazul anterior, persoana deținea asupra sa documentele de călătorie originale. În prezent, pașaportul falsificat a fost ridicat pentru a fi transmis spre expertiză, cazul este în continuare cercetat în vederea elucidării circumstanțelor și identificării persoanelor implicate în infracțiune.

You may also like

Comments are closed.

By