De NERECUNOSCUT! CUM arată Elena Udrea după trei luni de carceră

udrea elena

Cele câteva luni petrecute în spatele gratiilor și-au pus serios amprenta pe aspectul fizic al Elenei Udrea. Dacă înainte era mereu aranjată, cu părul întins, coafat, machiată ca la carte și cu ținute scumpe, udrea10Elena Udrea a ieșit total schimbată la eliberarea din închisoare: fără machiaj, cu părul ondulat și nearanjat, cu coșuri pe gât, cu sprâncenele desenate în două nuanțe și cu un ten serios afectat. Poate că una dintre cauze este și lipsa îngrijirii cotidiene, cu care era obișnuită sau poate că lipsa fondului de ten i-a arătat adevărata față. Cert este că tenul Elenei Udrea este brăzdat de semne adânci și ușoare pete, după lunile petrecute după gratii.
udrea
După câteva luni petrecute în spatele gratiilor, Elena Udrea, arestată pentru infracțiuni de corupție în dosarul „Gala Bute”, a fost eliberată joi, 7 mai. Judecătorii Curții Supreme au decis ca Elena Udrea să fie plasată în arest la domiciliu.
udrea2udrea3udrea7udrea9udrea6udrea5udrea2
Plasată în arest la domiciliu, fosta șefă a turismului românesc are planuri mari, în primul rând să-i apere pe încarceraţi. Pentru asta, celebra blondă a anunţat că nu va sta departe de politică şi că va încerca să schimbe legile pentru ca justiţia să fie făcută corect.

sursa: Libertatea.ro

You may also like

Comments are closed.

By