CRIMĂ ODIOASĂ: O femeie-pădurar din Edineț, tăiată în bucăți și arsă în propria casă

crima padurar

Potrivit șefului Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc, crima a avut loc, recent, în pădurea din satul Fîntîna-Alb, Edineț. O femeie care activa în calitate de pădurar a fost găsită fragmentată și arsă în propria casă. Oamenii legii au găsit, la scurt timp, făptașii care s-au dovedit a fi mâna dreaptă a victimei. Mai mult, unul dintre ucigași se bucura de o încredere deosebită, chiar mai mare decât feciorii victimei. Ambii, cu vârsta de 30 de ani, și-au recunoscut vina, mărturisind că au recurs la acest gest din interes material. Ei știau că pădurarul a adunat ceva bani din vânzarea unor bunuri și au venit să ceară împrumut, însă au fost refuzați.

Bărbații au povestit cu lux de amănunte cum a avut loc omorul. Din spusele lor, mai întâi au lovit femeia cu un obiect dur după care au tăiat-o în bucăți cu un ferestrău electric, cu scopul de a ascunde fragmente din corpul victimei prin pădure. Însă după ce au observat că locuința era plină de sânge, cei doi au decis să fure banii și bunurile de valoare și dea foc la casă.
crima padurar.jpg8

crima padurar.jpg99

crima padurar3
Oamenii legii, ulterior, au găsit fragmentele de oseminte care au fost remise la expertiza medico-legală.. Mai mult, oamenii legii au găsit și mașina femeii, la fel, incendiată în apropiere de Ocolul Silvic, aflat la o distanță de 20 de km. Făptașii s-au gândit că astfel va fi acuzat de omor șeful gospodăriei silvice deoarece acesta era în conflict cu pădurarul.

Bănuiții riscă detenție pe viață.

You may also like

Comments are closed.

By