Cîrlig îl MUŞTURLUEŞTE pe Chirtoacă cu afacerile de partid: A vândut pe bani de nimic terenul Spitalului Republican unui consilier PL

a

Mihai Cârlig, fostul pretor al sectorului Râşcani, care s-a înscris în cursa electorală pentru Primărie îl acuză pe edilul capitalei, Dorin Chirtoacă de prejudicii de 300 mil. de lei după ce a vândut terenul Spitalului Republican unui deputat PL. Este vorba de Iurie Dîrda, cu afaceri imobiliare deţinând compania de construcţii Dansicons.

„Aceşti 48 de ari, valorează 20 mil. de euro. Parcarea care urmează să fie construită lângă spitalul Republican este pentru complexul locativ, care se află lângă construcţie”.

Într-o declaraţie pentru PROTV, viceprimarul, Nistor Grozavu dezminte că primarul ar fi vândut trenul. „Decizia aparţine CMC. Daca ar fi destinat pentru altceva ar fi costat poate si mai mult, dar pentru parcare auto acesta este preţul lui”.

Potrivit unei investigaţii mold-street.com, compania care urmează că construiască parcarea de lângă Spitalul Republican a fost înfiinţată acum doi ani şi că ar aparţine deputatului liberal, Iurie Dîrda cu afaceri imobiliare de milioane.

You may also like

Comments are closed.

By