Câți moldoveni au călcat pe bec în doar 6 zile // Date INP

politist

Timp de 6 zile, polițiștii au documentat circa 11 mii de contravenții. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în perioada 4-10 mai au fost înregistrate 15 cazuri de conducere în stare de ebrietate alcoolică, 6 cazuri de refuz de a trece expertiza medicală, depăşirea vitezei stabilite – 5 650, trecere a intersecţiei la semnalul de interzicere a semaforului – 492, contravenţii comise de pietoni – 23, de motocicliști – 98, încălcări ale legislației în domeniul transportului de pasageri și călători -49, geamuri umbrite – 3, necuplarea centurii de siguranţă – 113 cazuri.

La fel, de către Centrul unic de monitorizare și coordonare au fost prelucrate 82 de sesizări plasate pe rubrica „Martor ocular” de pe pagina oficială www.pr.gov.md, iar în baza informaţiei din Sistemul Informaţional Automatizat „Control Trafic” au fost iniţiate 5 529 proceduri contravenţionale.

Inspectoratul Național de Patrulare va continua să organizeze activităţi de prevenire a accidentelor rutiere prin desfășurarea operaţiunilor speciale ”Viteza”, ”Motociclistul”, ”Pietonul”, ”Autobusul” și altele.

You may also like

Comments are closed.

By