Când vor fi expulzaţi infractorii de la Tiraspol?

valeriu-munteanu

Deja de mai bine de 20 de ani, în regiunea din stânga Nistrului acţionează cetăţeni ai Federației Ruse, care luptă deschis contra intereselor Republicii Moldova. Aceştia încalcă prevederile articolului 1 din Constituţie, care proclamă că suntem stat independent, suveran, unitar şi indivizibil.

Cetăţeni ai Federaţiei Ruse, au dezmembrat statul Republica Moldova şi întreţin formaţiuni înarmate ilegale pe teritoriul constituţional al Republicii Moldova; au furat şi au vândut proprietăţile statului (fabrici şi uzine); tulbură posesia terenurilor agricole ale cetăţenilor noştri. Mai nou, sechestrează şi răpesc cetăţeni ai Republicii Moldova.

George Simion nu a făcut nimic din cele expuse mai sus, dar este declarat persoană indezirabilă şi expulzat.

Să înţelegem că servitorii lui Putin sunt mai dezirabili pentru liderii de la Chişinău?

Cum pedepseşte Chişinăul delicvenţii de la Tiraspol?

Le oferă acces nelimitat pe întreg teritoriul statului, le pun la dispoziție Aeroportul de la Chișinău, poliţiştii noştri sunt obligaţi să salute coloanele de maşini ale răufăcătorilor transnistreni.

Vă mai aduceţi aminte despre gestul fostului prim-ministru Vlad Filat, care, la conferinţa comună cu Evgheni Şevciuk de la Reşedinţa de Stat, a înlăturat simbolurile naţionale ale Republicii Moldova pentru a nu-l ofensa pe cetățeanul rus Șevciuc?

Ieri ne-a fost servită încă o dovadă că anume Voronin este cel care dictează legea în triumviratul Vlazilor. Sperăm doar ca aceştia să nu revină la năravurile înaintaşilor lor şi să ne expulzeze (deporteze) pe noi toţi, pentru a nu le sta în calea guvernării monetare…

VALERIU MUNTEANU

You may also like

Comments are closed.

By