Când unii dorm, alții își fac de cap: În ce daravelă au intrat doi tineri din capitală

tineri

Doi tineri cu vârstele de 16 şi respectiv 18 ani, locuitori ai capitalei, au fost reţinuţi de către angajaţii IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuiţi de răpirea unui automobil de model “VAZ”. Potrivit datelor acumulate în procesul de documentare a acestora, poliţiştii au constatat că autoturismul a fost răpit din curtea unui bloc de locuit din sectorul Ciocana, în noaptea spre 13 mai curent.

În cadrul audierilor preliminare, bănuiţii au declarat cu lux de amănunte circumstanţele infracţiunii. Potrivit lor, în automobil ar fi pătruns prin culegere de chei cu scopul de a se plimba, ulterior deplasându-se până în raionul Anenii-Noi. Astfel în comuna Tohatin, minorul de 16 ani ar fi adormit la volan, tamponându-se violent într-un copac, după care au fugit de la locul accidentului fără să se adreseze la spital.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un dosar penal pentru răpirea mijlocului de transport, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 5 ani. Conform legislaţiei în vigoare, au fost informaţi angajaţii Procuraturii sectorului Ciocana în vederea efectuării altor acţiuni procesual-penale în privinţa lor.

You may also like

Comments are closed.

By