CAMPIONI la încălcarea regulilor de circulație // STATISTICĂ de 3 zile

politist

În ultimile 72 de ore, pe drumurile din țară s-au produs 27 accidente rutiere în care șase persoane și-au pierdut viața, iar altele 33 au fost traumatizate.

Potrivit datelor statistice, principalele cauze ale producerii evenimentelor rutiere grave sunt viteza peste limitele legale sau neadaptată la conditiile de drum, depășirile neregulamentare, conducerea sub influența băuturilor alcoolice, neasigurarea la schimbarea direcției de deplasare dar și imprudența în traversarea drumului.

Astfel, urmare a activitaților de prevenire și combatere a încălcărilor Regulamentului Circulației Rutiere, polițiștii au documentat pentru depășirea limitei legale de viteză 3020 de șoferi, iar 55 de conducători au fost suspectați că ar conduce unitățile de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În acest context, Inspectoratul National de Patrulare recomandă tuturor participanților la traficul rutier să dea dovadă de maximă prudență și corectitudine în trafic și reamintește că numai respectînd regulile de circulație putem evita tragediile produse pe drumurile din țară cu pierderi de vieți omenești.

You may also like

Comments are closed.

By